Un accident soldat cu rănirea unui minor în vârstă de 13 ani, a avut loc duminică, pe raza Municipiului Rădăuţi. Tânărul rănit a fost transportat la spital, după ce iniţial plecase acasă dată fiind rezolvarea pe cale amiabilă a accidentului, atât din partea sa, cât şi din partea conducătorului auto.

Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată cu privire la faptul că, duminică, 19 iulie, pe drumul comunal Cătun Romi, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui minor în vârstă de 13 ani. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, a constatat faptul că, în după-amiaza aceleiaşi zile de duminică, un bărbat de 42 de ani se afla la olanul uni autoturism împins cu ajutorul altor 2 persoane, pentru a fi pornit. Întrucât nu s-a reuşit pornirea acestuia, autoturismul a fost lăsat pe spaţiul verde de la marginea drumului. Din spatele autoturismului venea tânărul de 13 ani, care, fără experienţă, s-a izbit cu mopedul pe care îl conducea, în portiera şi pragul din partea stângă-faţă, a autoturismului.

Conducătorul auto şi mopedistul s-au deplasat la domiciliile proprii, după producerea accidentului, însă părinţii minorului, au solicitat ulterior o ambulanţă, care să îl transporte pe acesta la spital. Tânărul are nevoie de o perioadă de 5-7 zile de îngrijiri medicale, în cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi.

Poliţia a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, întrucât conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice, dar şi pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere”

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.