Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) a anunțat că voluntarii au reușit să ducă la bun sfârșit promisiunile făcute celor două familii nevoiașe din Frasin și Baia. Astfel, tinerii din cadrul ATOS, ajutați de oameni cu suflet mare, au achiziționat soba necesară familiei din orașul Frasin și au reușit să adune toate materialele necesare pentru acoperișul casei din comuna Baia.
„V-amintiți de rugămintea noastră din 3 noiembrie cu două cazuri sociale urgente pe care ne-am pornit să le rezolvăm? Ei bine, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit!
Iată izbânzile:
– Familia din Frasin a primit o sobă nouă cu plită în valoare de 1500 lei. Mulțumim unor oameni de bine din Belgia pentru ajutorul dat!
– Familia numeroasă necăjită din Baia are casa acoperită, acum, în prag de iarnă. Oameni de bine, cu inimă mare, ne-au ajutat să facem rost de materialele necesare: 130 de scânduri de 4 m, 35 de căpriori de 5 si 6 m, 50 de coli de tablă, 5 baxuri vată minerală, 25 kg cuie, 30 bucăți scoabe, 10 kg sârmă, 30 colțari metal, 200 bucăți șuruburi, 500 bucăți negrese, 15 l lac, 10 l diluant.
Vrem să felicităm tinerii noștri voluntari ATOS pentru implicarea și dăruirea lor și a celor apropiați lor.
Mulțumim Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, Hope and Homes for Children România și Asociației Culturale “Sfântul Mitropolit Dosoftei” pentru parteneriat și bună colaborare!
Pentru că am fost întrebați cum putem fi ajutați ca să putem ajuta și noi mai departe, iată contul nostru bancar, deschis la CEC Bank Suceava:
Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni
RO24CECEB00030RON0709694
Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!”, au transmis voluntarii ATOS pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.