Tragedie în satul Zaharești, comuna Stroiești, după ce o răchită foarte înaltă s-a rupt, în timp ce era tăiată, și a căzut peste doi oameni omorând-i.

Două persoane, o femeie în vârstă de 80 de ani şi un bărbat din Suceava, în vârstă de 65 de ani, au fost omorâți, sâmbătă dimineaţă, în localitatea Zahareşti, după ce, din cauza vântului puternic, o răchită a căzut peste cei doi, femeia murind la scurt timp, iar bărbatul ulterior.

Femeia din localitate şi bărbatul din Suceava au mers în apropierea casei acesteia unde se afla un copac, pe care îl pregătiseră pentru a fi tăiat. După ce au început să îl taie, din cauza vântului puternic, cei doi au decis să renunţe, întrucât au considerat că există riscul ca acesta să cadă peste casă. Totuși la scurt timp răchita s-a prăbuşit, căzând pe bărbatul de 65 de ani, dar şi peste bătrâna care se afla pe drumul din faţa gospodăriei sale.

Celor două persoane li s-au făcut manevre de resuscitare în ambulanţe, dar femeia a fost declarată decedată după aproape o oră. Echipajele de intervenţie au continuat resuscitarea bărbatului inclusiv în Unitatea de Primire a Urgenţelor, dar şi acesta a fost declarat mort.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.