Sâmbătă, 7 decembrie, a.c., doua persoane, soț și soție au fost transportate de urgență la spital în jurul orei 12:00, pentru investigații suplimentare, după ce au reclamant că se simt rău, în urma unei acțiuni de deratizare pe casa scării unui bloc, din municipiul Suceava, zona Metro.

S-a intervenit la fața locului cu o ambulanță SMURD TIM și una SAJ, ambele cu medici.În măsurătorile efectuate de specialiștii care au intervenit nu s-au găsit valori pozitive la substanțe toxice.

Pe scara blocului în care s-a produs incidentul sunt 18 apartamente. După monitorizare, la 15 dintre ele nu a răspuns nimeni, iar la două apartamente, persoanele din interior au declarat ca nu au probleme. Doar cele doua persoane transportate la spital, soț și soție, au acuzat stările de rău.

Echipajele de intervenție au ventilat casa scării, iar în momentul de față nu sunt alte probleme.

”Se măsoară în continuare, intrăm și-n apartamente, concomitent ventilăm casa scării, atât natural, cât și cu un ventilator de mare putere. Stăm până când suntem siguri că nu sunt probleme, iar cetățenii pot sa revină în apartamente liniștiți”, transmit reprezentanții ISU ”Bucovina” Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.