În data de 24 august 2015 mai multe echipe de poliţişti judiciarişti au fost angrenaţi într-o acţiune organizată pentru identificarea persoanelor urmărite la nivel local, naţional şi internaţional.

La data de 24.08.2015, în baza informaţiilor şi datelor obţinute, la nivelul Poliției municipiului Rădăuţi a fost constituită o echipă de căutare și reținere a unui tânăr de 29 ani, din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ.
Cel în cauză a fost identificat pe raza comunei Sucevița, la locuinţa unei femei din localitate. Bărbatul era urmărit naţional, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru mai multe infracţiuni de furt şi infracţiuni la regimul silvic.
A fost constituită o escortă din poliţişti cu vehicule din dotare, care l-a transportat și introdus pe bărbatul de 29 de ani în arestul I.P.J. Suceava.
Cel în cauză figura urmărit prin dispoziţia I.G.P.R. din 21.01.2015.

Tot la data de 24.08.2015, ora 07.20, în urma măsurilor investigative şi în baza informaţiilor obţinute, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a identificat-o pe o femeie de 34 ani, din comuna Zvoriştea, care figura urmărită în baza Dispoziţiei I.G.P.R. din 21.08.2015. Femeia fusese semnalată ca dispărută de la domiciliu de soţul acesteia.
Cea în cauză a fost condusă la sediul Poliției Gura Humorului și predată poliţiştilor din cadrul Secţiei 10 P.R. Păltinoasa pentru continuarea verificărilor.

Identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii este o prioritate a Poliţiei Române, găsirea persoanelor dispărute sau deferirea către justiţie a persoanelor urmărite pentru săvârşirea de infracţiuni constituind preocupări permanente ale poliţiştilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.