Eveniment major pentru România la mijlocul acestui an. Unul dintre cei mai tari şi apreciaţi doctori ai lumii va veni la Bucureşti.

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima dată în România, pentru a susţine conferinţa „Take your life to the next level”. Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sănătos de viaţă, conferinţa susţinută de Dr Oz pe scena Sălii Palatului din Bucureşti va avea loc pe 25 mai 2016, începând cu ora 9:00.
Dr. Oz este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorită faptului că a adus medicina complementară în faţă publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tipărirea a diverse publicaţii, toate acestea fiind extrem de îndrăgite de publicul american şi ajungând, în timp, să câştige admiraţia şi respectul întregii lumi. Pe scena de la Sala Palatului din Capitală, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle şi ne va oferi sfaturi menite să ne ajute să ne îmbunătăţim viaţă. Conferinţa va fi urmată de un alt eveniment dedicat exclusiv personalităţilor importante din lumea medicală din România şi anume Gala pentru excelenţă în sănătate, unde însuşi Dr Oz va acordă premii, anunţă gandul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.