Actrița Draga Olteanu Matei va împlini pe 24 octombrie venerabila vârstă de 87 de ani şi mărturiseşte cu sinceritate ce rugăminte a avut la Dumnezeu, şi anume să nu se mai nască, pentru că iubeşte foarte mult viaţa.

Nu trebuie să plângem. Cine ajunge la capăt scapă, deși ne dorim să mai fie ceva. E prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele… M-am rugat lui Dumnezeu: dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă. Sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…

La UNITER și la alte mari festivaluri de gen se dau fotografiile celor care au dispărut… Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit. I-am și spus lui Caramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat….acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii…”, a spus Draga Olteanu Matei într-o întâlnire cu Irina Păcurariu, realizatoarea TVR 2.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.