Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Mircea Geoană și Marian Vanghelie au fost dați afară din partid pentru că au sabotat activitatea din perioada campaniei electorale pentru prezidențiale.

„Au fost multe motive, dar cel mai important motiv a fost ceea ce știam cu toții, și care de fapt a umplut paharul, și anume că în timpul campaniei electorale la europarlamentare și la prezidențiale, Marian Vanghelie nu a muncit pentru partid, ba dimpotrivă, iar în timpul campaniei de prezidențiale și Mircea Geoană a avut aceeași poziție. Au avut întâlniri cu cei de la PNL-PDL, Marian Vanghelie le-a cerut unora să se strângă semnături nu mai știu pentru ce candidat la europarlamentare. Lucrurile astea erau știute. Tot în timpul campaniei electorale, când lumea era conectată la alegerile prezidențiale, ei sunau liderii din teritoriu pentru a discuta despre ce se întâmplă cu partidul după aia. Aceste lucruri s-au spus în Comitetul Executiv Național. Prima dată au spus că nu. După ce mai mulți lideri județeni au confirmat lucru ăsta, sigur că nu au avut ce să mai spună”, a declarat Liviu Dragnea, informează Agerpres.

În acelaşi timp, Liviu Dragnea susține că se poate spune că cei doi au sabotat partidul.

„Nu spun eu asta, e o certitudine, toată lumea a știut asta, pentru că altfel nu exista un vot, mă rog cu două excepții, un vot în unanimitate în Comitetul Executiv Național”, a adăugat Liviu Dragnea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.