Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa sedinta senatorilor social-democrati, ca nu are motive sa fie nemultumit de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, iar discutiile din PSD legate de activitatea ministrilor nu au ca scop o remaniere.

„N-am de ce sa fiu nemultumit. Au aparut foarte multe informatii. Eu, daca am vreo nemultumire, o voi spune. In primul rand, multumirea sau nemultumirea trebuie sa o exprime prim-ministrul. N-am auzit la prim-ministru sa fie nemultumit de ministrul de Finante”, a spus Dragnea.

Totodata, Dragnea a afirmat insa ca in PSD va fi „o mica schimbare” in modul in care ministrii comunica in cadrul partidului si in public, fiind nevoie de informari periodice din partea membrilor Cabinetului, insa premierul ar fi de acord cu aceasta masura.

În același timp, Dragnea a mai precizat ca in PSD nu se vor mai accepta situatii in care liderii partidului sa afle din presa despre masuri anuntate de Guvern.

„Faptul ca noi la BPN am cerut si vom cere unor ministri sa prezinte unele informari este un lucru corect si asa se va intampla de aici inainte, pentru ca, pentru a avea sustinere politica, pentru a avea sustinere in comunicare de la toti membrii PSD in actiunile guvernamentale, ministrii trebuie sa informeze partidul. Noi nu putem sustine public niste initiative de care aflam de la televizor”, a adaugat Dragnea.

Liderul interimar al PSD a subliniat, insa, ca aceste evaluari si informari nu au ca scop o remaniere si nu se preconizeaza in acest moment nicio schimbare in Guvern.

„Nu s-a vorbit in partid despre remaniere. Din cate stiu, nici premierul nu are in gand vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum nu este cazul. Mai tarziu vom vedea”, a spus Dragnea, potrivit ziare.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.