Cum niciodată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, nici socoteala de la Dumbrăveni nu se va potrivi cu cea de la București.

Faptul că cel care a pierdut într-un mod deplorabil mandatul de președinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, deschide lista pentru Camera Deputaților, s-ar putea să nu îi placă lui Dragnea și există posibilitatea ca Dragnea să își pună o întrebare firească: ce lucruri semnificative s-au întâmplat de când a pierdut Nechifor? Cu ce va veni el? Ce le va spune oamenilor? Că aici nu mai vorbim despre ce a făcut el și nu a făcut Flutur.

În același timp, faptul că Mirela Adomnicăi a avut prioritate, îi nemulțumește pe unii psd-iști,  iar Alexandru Rădulescu este, poate, cel mai nedorit candidat de pe listele PSD.

În același timp, primarii din zona de munte a județului, dar și psd-iștii de acolo sunt revoltați că nu au niciun candidat din zona lor, asta în condițiile în care Emanuel Havrici era omul pe care ei l-au susținut, dar care a pierdut un loc eligibil la un vot distanță de Alexandru Rădulescu.

„Nu ni se pare normal ca din zona Fălticeni să fie doi, iar noi să nu avem pe nimeni. Noi l-am susținut pe Havrici, dar degeaba. Avem și noi câțiva oameni valoroși și îi lăsăm acasă”, ne-a declarat un membru PSD.

În același timp, faptul că Ovidiu Donțu, cel mai activ parlamentar PSD, a fost înlăturat de colegii săi, s-ar putea să nu îi convină lui Victor Ponta, deci, nici lui Dragnea.

Surprize vor fi! Deocamdată, surpriza plăcută rămâne Florin Sinescu, un profesionist pe care județul îl cere înapoi într-o funcție de vârf, de mult timp.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.