Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit ce salarii dețin, atât el cât și președintele Iohannis, premierul Grindeanu și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Astfel, acesta a precizat că el, în calitate de președinte al Camerei, precum şi şeful statului, Klaus Iohannis, președintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, şi premierul Sorin Grindeanu au salarii de 21.500 lei, el arătând că doreşte ca acestea să revină la 6.800 lei, potrivit Mediafax.ro

„Sunt patru oameni în statul român acum care au acelaşi salariu – preşedintele României, preşedintele Senatului, al Camerei – adică eu – şi primul-ministru – 215 milioane de lei. Mie mi se pare exagerat, în condiţiile în care discutăm de salariul minim de 1450 de lei. Şi eu vreau ca aceasta ordonanţă să pice şi să revenim la ceea ce era înainte, adică în loc de 159 de milioane să fie 68 de milioane. Mi se pare suficient şi putem discuta de salarii mari doar dacă se leagă salariile demnitarilor ca multiplu faţă de salariul mediu pe economie. De ce? Creşte România, cresc şi salariiile astea, pentru că noi vorbim de demnitarii care ar putea pune umărul ca România să se dezvolte, să crească”, a spus Dragnea, la Antena 3.

Sursa: www.psnews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.