Pentru că Rovana Plumb nu mai dorește să candideze pentru un nou mandat la șefia Consiliului Național, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că ea va fi inclusă în echipa de conducere a partidului „în foarte scurt timp”.

„Am avut o discuție cu domna Rovana Plumb, nu mai dorește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, în schimb va rămâne în echipa de conducere a partidului. În foarte scurt timp, Rovana Plumb va fi inclusă în echipa de conducere a partidului. (…) Președintele Consiliului Național trebuie să fie un om la fel de organizat ca și Rovana Plumb, un om care să aibă expertiză, care să construiască departamentele să devină laboratoarele de politici publice pentru PSD. Este o funcție extrem de importantă și trebuie să fie cineva care să aibă și capacitatea să muncească”, a menționat Dragnea.
Acesta a mai subliniat și faptul că există mai mulți parlamentari PSD, printre care și Mădălin Voicu, care nu mai vor să candideze pentru un nou mandat „din motive care nu au legătură cu PSD”.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.