Liviu Dragnea a solicitat Guvernului să aloce la rectificarea bugetară sumele necesare pentru a plăti în avans subvenţiile către fermieri.

„Solicit Guvernului să aloce la rectificarea bugetară banii necesari pentru a plăti în avans subvenţiile către fermieri. Este o măsură bună pe care PSD a prevăzut-o în programul de guvernare. Guvernul ZERO are 29 de miliarde necheltuiţi şi aceşti bani ar trebui să meargă către români. Ar fi şi o reparaţie pentru dispreţul cu care tehnocraţii i-au tratat pe fermieri în 2015, întârziind cu 8 luni plata subvenţiilor’, a afirmat Dragnea, într-o postare pe Facebook.

El a susţinut că PSD a lăsat o creştere economică ce a adus mai mulţi bani la buget pentru investiţii şi pentru creşteri de salarii.

‘Guvernul ZERO nu a folosit aceşti bani şi va avea în buzunare 29 de miliarde necheltuiţi la final de an. Acelaşi guvern care a blocat creşterea salariilor medicilor şi profesorilor cu 15%. PSD vrea să ia banii de la Guvernul ZERO, unde sunt blocaţi acum, şi să îi ducă în buzunarele celor care ne educă tinerii şi au grijă de viaţa românilor’, a arătat Dragnea.

Sursa: www.dcnews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.