Organizaţia Judeţeană de Tineret UNPR Suceava a organizat vineri, 22 februarie, „Dragobetele îndrăgostiţilor de politică”. Evenimentul a avut loc la Salzburg Café din Suceava, începând cu ora 19:00, fiind invitate să participe organizaţiile de tineret ale partidelor politice.

Invitația a venit din partea președintelui tineretului progresist, Florin Marciuc, care a precizat că în cadrul acestui eveniment tinerii din partidele politice sucevene sunt provocaţi, de Dragobete, să participe la un concurs pe teme politice, sociale, economice specifice judeţului Suceava.

Provocarea majoră pentru tinerii politicieni a fost să își prezinte „dragostea” pentru Suceava și modul în care aceștia văd dezvoltarea  pe termen lung în contextul regionalizării. Tinerii de la cele 4 partide prezente au vorbit despre istoria orașului, despre aspecte ale urbei de care sunt mândri, ce ar putea face tinerii ca să îmbunătăţească imaginea oraşului şi care sunt modalităţile prin care ar putea promova mai bine Suceava.


La eveniment au fost prezenţi reprezentanții organizațiilor de  tineret din județ, mai puțin tineretul liberal.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.