Marți, 22 decembrie, la orele 13:40, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată telefonic de către lucrătorii Poliției Făgăraș jud. Brașov, despre faptul că la data de 21.12.2020, în jurul orelor 19.30, o minoră, de 15 ani, din mun. Făgăraș, jud. Brașov, a plecat voluntar de la domiciliu și s-ar afla pe raza orașului Gura Humorului.

La data de 22.12.2020, orele 14.00 pe raza orașului Gura Humorului, au fost efectuate  activități de căutare a minorei în cauză, ocazie cu care, la locuința unui minor de 16 ani din localitate a fost identificată fata județul Brașov.

În urma audierii minorei, în prezența reprezentantului D.P.A.S Gura Humorului, aceasta a declarat faptul că în data de 21.12.2020, în localitatea sa de domiciliu s-a prezentat adolescentul din Gura Homorului,  persoană cu care are o relație de prietenie de circa  4 ani, cunoscându-se cu acesta prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Astfel, la data sus menționată, în jurul orelor 19.30, cei doi minori au plecat din gara Făgăraș jud. Brașov, cu trenul în orașul Gura Humorului, unde s-au deplasat la locuința acestuia, locație unde au și fost identificați.

De asemenea minora a declarat faptul că a plecat voluntar de la domiciliu, iar pe timpul cât a lipsit nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

În continuare s-a procedat la internarea fetei în  Centrul de Primire al Copilului în Regim de Urgență Suceava, urmând ca în data de 23.12.2020, aceasta să fie preluată de către reprezentantul legal, respectiv mama sa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.