O relație se construiește în timp. Dacă, la început, euforia și fluturii din stomac sunt de ajuns pentru a vă ține împreună, pe parcurs, lucrurile se schimbă. Pentru că, dacă ai o relație serioasă de cel puțin un an, știi foarte bine că dragostea nu este de ajuns. Pe lângă acest sentiment nobil, este nevoie și de înțelegere, respect și voie bună. Doi oameni glumeți și pozitivi vor trece mai repede peste problemele din relație. Pentru că orice cuplu are de înfruntat gelozii, frustrări, monotonia venită odată cu trecerea timpului sau chiar probleme mai grave, precum infidelitatea. 

 

Iată 3 lucruri importante de care ar trebui să ții cont dacă vrei să ai o relație frumoasă:

 

  • Îmbrăcă-te frumos

 

 

Hainele și felul în care alegi să le porți îți pot afecta relația într-un mod pozitiv sau negativ. Nu este vorba despre stilul vestimentar. Pentru că, dacă ești o tipă mai sportivă, partenerul sigur și-a dat seama de acest lucru încă de când te-a cunoscut. Așa că nu se  va așteapta să te vadă foarte des în costum și pe tocuri. Dar…

 

  • Este important să porți haine care te avantajează din punct de vedere fizic. Atracția apare și în acest fel! Regula este valabilă și pentru bărbați. Dacă mergi în parc, la alergat, iar partenerul vine cu un trening scămoșat și niște adidași rupți, clar nu vei avea fluturi în stomac. 
  • La evenimentele elegante, ținutele voastre trebuie să se completeze. Nu îl pune să ia un  papion în aceeași culoare cu rochia ta. Nu se mai poartă! Ai grijă ca pantofii lui să fie de ceremonie, în cazul în care el nu știe aceste secrete de stil. Dacă nu ai timp să mergi cu partenerul prin magazine, îi poți comanda online de pe MonarchForMEN, dar ar fi bine să îi vadă și el, să te asiguri că îi plac. Ține cont de faptul că nu trebuie să aveți pe voi aceleași culori, ci nuanțe care să se asorteze. O ieșire elegantă vă poate face să vă redescoperiți unul pe celălalt. Îți vei reaminti ce bine arată iubita ta într-o rochie sau vei rămâne surprinsă de ținuta și atitudinea partenerului.

 

 

  • Păstrează puțin mister

 

 

Fiecare cuplu își dorește să aibă în relație un strop de mister. Specialiștii cred că nu este potrivit ca partenerul să știe absolut totul despre tine. E adevărat că, pentru a avea o relație strânsă, bazată pe încredere, trebuie să vă cunoașteți foarte bine unul pe celălalt. Dar, ai grijă, pentru că anii ce trec aduc și lucruri mai neplăcute, precum plictiseala! Dacă partenerul devine previzibil, s-ar putea să îți pierzi interesul. Secretul este ca fiecare dintre voi să știe își dozeze gelozia, să surprindă și să păstreze puțin mister.

 

 

  • Călătoriți împreună 

 

 

Dacă simți că a intervenit monotonia între voi, vă certați des și fără motiv, s-ar putea ca stresul să fie de vină. O ieșire de câteva zile  și un pic de relaxare într-un cadru intim o să vă amintească de lucrurile care vă leagă. Pentru că, de obicei, călătoriile sunt ca un medicament în situațiile de criză. Creezi amintiri și redescoperi persoana iubită!

 

Așadar, pentru ca o relație să fie durabilă și frumoasă, din când în când, dragostea trebuie condimentată!

 

sursa foto shutterstock.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.