Herr FLUTUR, se lăuda prin 2016, că nu lucrează cu penalii! Și cu câte se mai lăuda…! Un alt trădător, farsorul Gâză Drăgușanul, golanul public ascuns, până acum, în tufișurile CCB, iese la atak…

Având un deficit de înțelegere, depășiți de complexitatea gândirii de război a domnului Gâză-Drăgușanul, așa cum se relevă ea în ultima postare, respectiv captura din facebook-ul său în care neagă ceva dar și afirmă ceva, numai el știe ce, ceva cu haina sa, adică dumnealui ar fi harțuit deoarece nu mai are haina din fotografie de câțiva ani, plus că:

Drăgușanul mincinos

…„falsificând interdicția fumatului în șanțul cetății (???!!??) și punând drept actuale fotografii într-o haină pe care nu o mai am de câțiva ani…

Interesantă comunicare! Să rezulte, oare, că duiosul CJ al PDL Suceava a ridicat interdicția fumatului în incinta cetății, special ca să-i creeze dumnealui un harti, o dezlegare la iarba dracului, măcar în acel spațiu transformat, creator desigur, în toloacă, islaz comunal cu dezlegare la pișat/kkt, borât, consum de droguri/alcool, toate cele ale desfrâului într-un spațiu public care, deloc întâmplător, este protejat legal, deoarece șanțul Cetății de Scaun a Sucevei este parte integrantă a unui monument istoric din clasa A ?…

Rețele de traficanți de droguri activează la evenimentele culturale ale lui Flutur, Filip și Drăgușanul

Orice altă interpretare, de pildă că domnul Ursu, pretenul său de la potcovăria Iskra, în care se confecționează spade identic naturale, practic surori gemene ale celor de la Topkapî, s-ar fi intabulat cu Cetatea de Scaun, ar fi cumpărat niscaiva drepturi litigioase care i-ar permite să aibă un comportament discreționar, asigurându-i domnului Gâză Drăgușanul un tratament discriminatoriu pozitiv, ca pentru cumetri & nași, este, în mod absolut sigur, deplasată!

Revenind la oile noastre, la sterpe, cum ar fi, o să-l ajutăm pe domnul Gâză să-și aducă aminte anul în care a fost fotografiat fumând pe o suprafață aflată sub incidența unei interdicții legale, după alte criterii, nu după haina sa, despre care aflăm că nu o mai are… Dar punga de plastic o mai aveți? Dar tricoul, dar șapca? Să aflați, domnu Gâză Drăgușanul că era în anul în care primăria a încropit, cumva, cât de cât, cca 7(șapte) WC-uri „ecologice”, pe care le-a strâns din tot orașul, y compris una care pare o cabină telefonică reconvertită dar și una buc. kkstoare, tot ecologică, pentru cadre, este poză, la rigoare v-o furnizăm pe canale specifice…

Este, de asemenea, un alt indiciu care vă poate ajuta să aflați în ce an mai aveați haina cu pricina, deci este în anul în care cele câteva WC-uri erau orientate cu ușa spre zidul cetății! În anul următor, 2018, credem, comitetul de organizare + dvs. + comitetul județean al PDL ați stabilit ca cele câteva kkstori să fie orientate cu ușa spre public, să nu mai existe incidente neplăcute, dări in fapt, poze făcute din buza WC-ului, like this:

…Celelate poze pe care le contestați cu argumente și insinuări confuze și ridicole (cum adică, „falsificând interdicția fumatului în șanșul cetății”??) se referă la altă sesiune de micționare (nu mai zic „pișat” ca să nu cobor nivelul discuției, especial pentru obrazele subțiri, din toate redacțiile ,care nu au auzit, nu au văzut și ,în general, ar povesti și ei în ce kkt se scaldă Gâză Drăgușanul dar nu știu dacă e voie, dacă pot proceda ca el, ca să nu-i bată Dumnezeu și vaca cea neagră…

În plus, imaginile care îl deranjează vădit pe domnul Gâză au circulat în spațiul public, încă de atunci, pre când haina sa despre care face vorbire, încă nu fusese donată, în scopuri caritabile, la Sasca!

Deci, pentru sprijinirea dezinteresată a memoriei zdruncinate a seraficului Gâză Drăgușanul, iaca, mai clar:
– una bucată cadru general, cu gâză sugând, ca șarpele din țigaré, pe un teritoriu interzis acestui sport!

impostorul ion dragusanul

În fundal, undeva în partea stângă, se observă cca 14 butoaie de bere care vor sprijini efortul cultural al mentorului, în sensul că orice udeală abundentă ajunge, in final, unde trebuie.
– mai sunt imagini, stați fără grijă, cum ar fi aceasta, din care rezultă că nu numai tartorul încalcă interdicțiile, în timpul inspecției sale de dimineață, iaca:

Urmează, desigur, sesiunea de seară, cu manifestările de masă, unde este permis totul, toate cele de mai sus – pișare, borâturi, droguri, toate ale dezmățului, inițiate – nu-i așa? – de către martirul și mărturisitorul Gâză, de dimineață, pe stomacul gol, când artiștii încă mai dorm iar serviciul public de salubritate a strâns gunoiul, y compris seringile, prezervativele, kiștoacele, vomele, alte cele… din situl arheologic.

În perspectiva unui proces sau a mai multor procese, se cuvin câteva precizări:
Locul faptei este unul public, nu orice loc public, ci un monument istoric protejat, din clasa A!

În acest moment, vă reamintesc cu respectul pe care îl meritați, că și în cârciumă este interzis fumatul!
Șanțul Cetății de Scaun face parte integrantă din acest monument, este indicat nominal, precis, în actul normativ, nu există nici un echivoc cu privire la statutul său legal, în pofida încercărilor unor preteni obișnuiți cu scânteia și cu obrazul gros de a acredita versiuni atenuate, interpretări permisive.

Domnul Gâză Drăgușanul, funcționar public sau asimilat, se află acolo în timpul programului, în exercitarea atribuțiunilor de serviciu (zice dumnealui…) cu sau fără haina care il obsedează, putea să fie fotografiat fără nici o interdicție sau limitare, într-un spațiu public, pentru care se plătește o taxă de fotografiere, în condițiile legii.

Nici un avertisment comparabil cu cel negat de dumnealui nu există, în sensul că este permisă fotografierea, contra unei taxe, cu excepția situației în care dai peste Gâză-Drăgușanul, asta și pentru că purtătorul acelei haine nu este, el însuși sau lucrarea sa abuzivă, clasificat(ă), nu se află într-un spațiu privat și nu poate invoca privacy, în sensul anglo-saxon (lasă că iți spune Andy cum e aia…), repetîm, se afla în timpul programului și încălca legea exact în acel context, împrejurare care este DE INTERES PUBLIC!

La fel, judecând lucrurile nunațat, să vă întrebați avocatul dacă termenii derogărilor dvs. se pot extinde/întinde, precum prezervativele vărsate în șanțul Cetății de Scaun, și cu privire la fumat! Nu aveți derogare pentru fumat, ezact sub tăblița care consacră o interdicție legală!

Întrebare pentru duioasa și credincioasa doamnă Teișanu:

-Stimată doamnă, când invocați că batrânul impostor este și bolnav dar și foarte merituos, ce aveți în vedere? Unde erați, de ce nu l-ați tras de mânecă, colegial, când insulta alte doamne, cel puțin la fel de respectabile ca dvs., ierarhi bisericești de la o biserica la care și dvs. vă închinați, făcând ipocrite și inutile crucioaie mari?

-Dar când umplea cu balele sale spurcate intelectuali onorabili, valori, simboluri ale culturii naționale, dramele națiunii române, dvs. ce făceați? Contați pe abilitățile sale muzicale, el, care a spus singur (se va aduce la cunoștința publicului…) că nu știe să citească o partitură, se uită ca curca-n lemne la așa ceva!

-Dacă e bătrân și bolnav cronic, precum ziceți (deși, nu pricepem de unde-i cunoașteți toate boalele…), de ce nu-l sfătuiți să se pensioneze iarăși, după pensionare? Sfătuiți-l, colegial, doar i-ați fost foarte apropiată acestui crai cultural… Și în giumbușlucuri, și în odaie. Vi s-a plâns cumva și despre cine e armăsarul pur sânge donator pentru fătarea mânzului Anducu?! Noi știm de la Donțu și Manole, cică a mai zis-o și înt-o discuție în șanțul cu micționari cu ochii umflați de drog și bere.

Pentru numele lui Dumnezeu, stimată doamnă, dumneavostră chiar credeți îngrozitoarea ofensă și mârlănie cu care l-a tratat pe IPS Pimen, anume că ar fi fost criminal, în sensul propriu al cuvântului?
Ce aveți de spus, dvs. și categoria dvs., cei care îi plângeți pe piatra „mormântală” a imposturii sale jegoase, în legătură cu chestiunile de fond arătate aici? Puteți să le contestați, aveți argumente?

Un proces cu care amenință ruginitul impostor sfertodoct, pe acest subiect ar fi chiar binevenit, o ocazie potrivită pentru a intra și în probleme de fond care au fost ocolite în spațiul public, atât cu privire la talentul său nativ de măcăleandru, de jocul său la cacealma, impostura, ușurința dezarmantă cu care calca legea în picioare, considerând că abia de la el încolo începe respectarea obligațiilor legale, interdicțiilor, conduitei legale…

Iar dovezile (nu numai în sens legal, de probe) abia urmează… El știe asta și tocmai din acest motiv a comentat, proferând penibile amenințări

Domnu’ Gâză Drăgușanul, ca să vorbim pe limba pe care o pricepeți cel mai bine: când se înfundă wc-ul și mai stai și la parter, geaba pui capacul și stai și cu kuru pe el, tot iese… Geba sar și pretenii care vin să te sprijine moral, până la urmă o să te lase și ei, cu kuru-n țăruș, potopiți de miros…
Cum s-ar spune, există și o justiție imanentă cu care nici măcar avocatul doamnei Teișanu ori fam. Popescu nu se poate pune, acea judecată se cheamă „ceasul socotelilor”…

Vă rugăm să nu considerați greșite, formulările care exced unei pudibonderii absolut nerecomandate în discuția cu cineva care nu pricepe altfel! Cum ar fi, de exemplu, dacă am scris „preten”, nu înseamnă că nu știm că, într-un dialog normal, s-ar scrie „prieten”, dacă am scris „kkt umplut cu merișoare”, am scris pentru valoarea sa de sugestie, nu pentru a-l menaja pe Gâză Drăgușanul sau pe pretenii săi, insinuarea facând parte dintr-un registru al figurilor de stil care îi sunt accesibile, prin excelență, dumnealui, al limbajului parodic asumat, al stilului „pafletard”, conform Gâză Drăgușanul Ș.a.m.d….

Dvs. cunoașteți vreun exemplu în care să-și fi schimbat limbajul sau comportamentul de tractorist ca urmare a unei reacții de bun simț, emanând de la posesorii unui limbaj academic, ca apa sfințită? Noi nu…

Iar fotografii cu impostori imorali ori penali aflați pe spațiul public, cu abilități de sufleor-turnător, și care se consideră hărțuiți ori urmăriți, avem kklău… Cu răbdare, le vine și lor locul potrivit, în investigația noastră…

Acum, pentru plângăciuni, punem la dispoziție pe cele din februarie 2020, când impostorul și-a furat haina înapoi… de la Sasca. Ce mincinos notoriu și câtă diversiune? cică nu poartă haina asta de 5 ani…

 

Găză Drăgușanul, sufleorul de sub scenă!

Cei care ocupă funcții
Văd doar privilegiile
Nu se gândesc la obligații
Și omit restricțiile

Impostorul Ion Drăgușanul căutat și ”scormonit” de JUSTIȚIE

Impostorul Ion Drăgușanul căutat și ”scormonit” de JUSTIȚIE

Deasupra capului căruia
De un fir de păr de cal era legată
O sabie ce unduia
Care putea oricând în cap să-i cadă” (M.H.)

 

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem!

unii citesc și adorm.

alții citesc și se trezesc…

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem și, în același timp, descoperim infractori!

 

Cu sprijinul: Mugur Ciumică / Maria(n) Theresia Augusta

…și colectivul tehnic al Ziarului Ducatu’ Bukowina LIKE!

sigla autori Bukowina lui Invers

siglă autori Bukowina lui Invers

Preluare ZDB Click Aici: https://ducatulbukowina.ro/dragusanul/

15 Responses

 1. Mugur_Ciumică

  Te vom lăsa,Ioane,-n kurul gol
  Al sufletului tău uscat!
  Să vezi,să simți,cât este de nasol
  Să scuipi către alții doar kkt!

  Răspunde
 2. AnimaluX

  Sunteți primii ziariști care se simt ofensați că s-au găsit prezervative la Cetate. Bine că lumea se iubește pe automat și nu pe „manual”.

  Răspunde
  • Tudor

   Poate mai vrei sa-ti aducem aminte faza cu Cozmei și impostorul din baia de la serviciu. El era pe „manual” și în tinerețe. Din cauza Viorichii.

   Răspunde
  • Tudor

   Imi povestea Cozmei, în vara lui 2012 când am mers impreună în statiune la tratament, și după ce deja intrase în conflict cu măgarul, că așa-l făcea. Zice el „să fie prin anii ’90, primăvara, friguț, martie-aprilie. Merg la ăsta la birou, de dimineață. Nu-i! Mă duc la baie să mă ușurez, să-l astept. Când intru la baie, il vad în fața oglinzii, descheiat la prohap și își freca aia, pricepi tu… Duhnea a rom și bere cred, oribil, oribil. – Ce faci Ioane? Și îmi zice – Curva dracului, fut de supărare, Anducu nu-i a meu!, după care se prăvăli peste oglindă”. De la Cozmei citire, mot-a-mot. Ăsta i-a mâncat zilele!

   Răspunde
 3. Tudor

  Da da, FUTea pe „manual” în chiuvetă, borâtul. Și cică după ce au ieșit ei a intrat una Corina la baie. Să se spele pe față, ha ha ha

  Răspunde
  • Paul L.

   Să dovediți ce?
   …că românul s-a născut poet ca Drăgușanul și trebuie lecuit. Ca astfel să se lecuiască si nația de scepticismul ei.

   Răspunde
 4. Mugur_Ciumică

  Ca sa nu zică cineva,vreun preten de-al lui Gâză-Drăgușanul,că inventăm sau exagerăm,iaca zicerea axiomatică a domnului Varvaroi,nedumerirea sa în legătură cu opera geniului raional…
  http://prntscr.com/zhhw6u
  Se observă ușor că este o variantă pe care noi nu o contestăm decât in secțiunea cu BRC,ce a zis/întrebat domnul Varvaroi rămâne valabil în fața istoriei…
  Nici nu are cum să fie altfel,naratorul este insuși domnul Gâză,intrigat,că cum să fie pe lumea asta cineva care să se intrebe așa ceva… Incercăm să-l facem să înțeleagă.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.