Îndrăgitul actor Vladimir Găitan a încetat din viață la vârsta de 73 de ani, răpus de o boală cruntă. Puțini știu, însă, drama cumplită pe care a purtat-o artistul o viață întreagă.

Celebrul actor a jucat în peste 100 de filme, fiind un izvor de energie și voie bună. Cu toate acestea, s-a confruntat cu momente cumplite de-a lungul vieții, cărora le-a făcut față cu greu.

Vladimir Găitan a fost diagnosticat cu cancer limfatic, boală necruțătoare cu care actorul s-a confruntat de mai bine de trei decenii.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro, alături de fiica sa, Gloria, Vladimir Găitan a făcut mărturisiri surprinzătoare cu privire la întâmplările din viața sa și căsnicia cu soția sa unguroaică, Tünde. Vladimir Gaitan și soția sa s-au căsătorit după trei luni de relație, actorul fiind fermecat de frumusețea acesteia.

,,Eram in armata si se turna, la Arad, un film despre eroii de la Paulisi. Mi-au aprobat sa particip la filmari si se considera ca fac si armata. M-au lasat sa stau la hotel. Stateam pe terasa restaurantului Astoria cu trei colegi si beam bere. Am vazut niste picioare superbe si am intrebat ale cui sunt. Mi s-a spus ca n-am nicio sansa, pentru ca este iubita colegului meu de camera, Vlad Radescu. Ca sa nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita”, spunea actorul.

Marele actor a fost un tată exemplar pentru cei doi copii ai săi: Gloria și Alexandru, pe care i-a crescut cu multă iubire. Vladimir Găitan a declarat că și-a dorit foarte mult copii, însă a avut multe necazuri. Soția sa a pierdut șapte copii.

,,Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut. Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc duşmanilor. Am trăit un coşmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, preţul a fost extraordinar: soţia mea nu s-a mişcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever.”, a declarat cunoscutul actor.

Gloria Găitan, fiica actorului, a ales acelaşi drum în carieră precum tatăl său, absolvind în 2007 UNATC. Alexandru, pe de altă parte, a ales o carieră în domeniul bancar în Anglia, acolo unde şi-a întemeiat o familie alături de jumătatea lui de origine chinezo-thailandeză. Cei doi au o fetiță, pe care Vladimir Găitan a iubit-o enorm.

„Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult, să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra, și care mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi”, declara Vladimir Găitan anul trecut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.