Cei doi tineri implicați în accidentul din dimineața acestei zile de pe raza comunei Șcheia sunt frați și sunt originari din Mora Carp

Cel mai mic, Ciprian Stanciuc, în vârsă de 17 ani este cel care, din nefericire a decedat, iar cel mare, Mihai Constantin Stanciuc, în vârstă de 22 de ani, se zbate între viață și moarte.

Trebuie precizat că respectiva trecere la nivel cu calea ferată era semnalăzată cu crucea Sfântului Andrei, adică nu avea bariere.

Reamintim că în această dimineață, în jurul orei 8:20, o autoutilitară a fost lovită de tren, la o trecere de nivel cu calea ferată, pe raza comunei Scheia. În autovehicul se aflu două persoane. Una dintre ele a fost proiectată în afara mașinii. Din nefericire, a fost declarată decedată. Cea de-a doua persoană a fost extrasă din mașină și predată echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Potrivit ISU Suceava, persoana descarcerată a fost stabilizată și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.