Duminică, 25 aprilie, la ora 13:01, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin SNUAU 112 de către L. Traian, din comuna Moldovița, cu privire la faptul că în jurul aceleiași ore a identificat-o pe concubina sa, Lețchi Maria, de 20 de ani, localnică, în stare de inconștiență în locuința comună, susnumitul solicitând și intervenția cadrelor medicale la fața locului.

 În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în data de 25.04.2021, în jurul orei 13.00, L. Traian s-a întors la locuința sa de pe raza satului Rașca, însă nu a intrat imediat în imobil, desfășurând anumite activități în gospodărie. După un timp susnumitul a intrat în locuință, a strigat-o pe concubina sa și a început să o caute prin imobil, identificând-o pe Lețchi Maria într-o cameră vecină, căzută, în stare de inconștiență.

Bărbatul a încercat singur și ulterior împreună cu o cunoștință, sub îndrumarea telefonică a reprezentantului Ambulanței Câmpulung Moldovenesc diferite manevre de resuscitare, fără ca acestea să aibă vreun rezultat.

Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul lui Lețchi Maria.

Din afirmațiile mamei persoanei vătămate, a reieșit că încă de când era copil, Lețchi Maria a fost diagnosticată ca având anumite afecțiuni cardiace.

Lețchi Maria a lăsat în urmă o fetiță de nici cinci luni, o familie îndurerată și o comunitate care plânge trecerea ei prematură la cele veșnice.

Cu ocazia cercetării la faţa locului nu au fost identificate pe corpul persoanei decedate urme care să prezinte interes în cauză.

S-a dispus prin ordonanță efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.