O asistentă medicală de la Spitalul Județean Suceava, care neștiind că a contactat virusul COVID-19 și-a infectat toată familia, își plânge acum soțul.

„Sunt asistentă la Spitalul din Suceava. Soțul meu a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere. Să rezolve lucrurile la tribunal. Soțul meu nu era așa grav,  eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroză pulmonară, puțin răcit. A murit de dimineață, la 51 de ani. Eu și copilul meu suntem bine”, a zis femeia.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis că a fost reluată ancheta epidemiologică la spitalul sucevean.

„Situația la Suceava nu este chiar atât de bună, s-au reluat toate anchetele epidemiologice. Există o serie de nereguli la Suceava”, a declarat Nelu Tătaru.

Precizăm că până la ora publicării articolului, decesul bărbatului nu a fost publicat pe site-ul oficial care oferă informări cu referire la situația în plină desfășurare, cauzată de răspândirea infecției cu Coronavirus.

3 Responses

 1. Flory

  Cred ar trebuie tras la raspundere acest zis Rîmbu si pus sa plateasca pentru tot ce s a întâmplat.

  Răspunde
 2. Irimia Melentina

  Si directorul medical care nu trebuie doar demis,trebuie sa faca puscarie,nenorocitul!!!! Ce pretentii sa ai de la nestiutorii care vin de-afara,daca ditamai doctorul,educat,scolit,profesionist face asa ceva!!!

  Răspunde
 3. Cris

  La stiri spuneau ca aceasta victima avea obezitate . Probabil de aceea organismul sau a cedat .

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.