DRDP Iași a postat pe pagina de socializare imagini de la execuția marcajelor rutiere pe DN 2E, Vicovu de Sus – Vicovu de Jos, județul Suceava, ca urmare a finalizării lucrărilor de așternere a covorului asfaltic contractate.
Potrivit acestora, lucrările s-au desfășurat pe un sector de aproximativ 11 km, fiind finanțate de Guvernul României în cadrul unui memorandum privind dezvoltarea infrastructurii rutiere la granița de est.
„Concomitent, DRDP Iași a urgentat procedurile de achiziție a lucrărilor de asfaltare pentru sectorul DN 2E, Marginea – Vicovu de Jos, în vreme ce pe sectorul DN 17, Tihuța – Pasul Mestecăniș, au fost finalizate deja lucrările de sporire a rugozității și așternere de covor asfaltic nou.
Tot pe raza județului Suceava, DRDP Iași execută în acest moment lucrări de punere în siguranță a corpului drumului pe DN 17B, Holda, lucrări aflate într-un stadiu avansat, ce se apropie de un grad de execuție de cca. 90%.
 Menționăm că în această perioadă DRDP Iași execută sau este în curs de achiziție a lucrărilor pe mai multe sectoare de drum din administrare, astfel încât până la sfârșitul anului toate județele Moldovei vor beneficia de lucrări de reparații sau așternere a covorului asfaltic, conform unor criterii generale privind lungimea rețelei de drumuri naționale, periodicitatea lucrărilor sau capacitatea portantă.
Măsurile se subscriu obiectivului Ministerului Transporturilor și al CNAIR – DRDP Iași de sporire a siguranței circulatiei și de asigurare a unor condiții de confort pentru participanți la trafic”, au scris reprezentanții DRDP Iași pe pagina de Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.