În urma articolelor apărute în mass-media locală și națională, cu un pădurar care ar fi fost bătut de „hoții de lemne”, pe adresa redacției a fost trimis un drept la replică.

Redăm în continuare textul așa cum a fost primit!

„Care sunt neregulile care au fost semnalate de pădurarul Cenușă Răzvan? Jocurile făcute de el le-a prezentat încât să-i acopere neregulile din canton. Pădurarul nu a fost bătut de hoții de lemne, ci de cei cărora le datorează sume mari de bani. Este de notorietate că lui îi plac jocurile de noroc și că ia bani de la cine poate. Colegii nu-i mai dau, că nu-i mai văd înapoi, atunci el ia bani de la patronii care au exploatare la el în canton, promițîndu-le că le dă lemn. Așa că ajutat de finul (cel condamnat pentru. tâlhărie, ultraj și urmează tăiere și furt de arbori, dar important agent green) a marcat împreună muncitorii care lucrează cu ciocanul care a spus că-i a șefului de district, în parchetele autorizate în cantonul Dubul. Acum a venit scadența și trebuie să dea banii înapoi pentru că cioatele marcate sunt sub cercetarea poliției și s-au încheiat infracțiuni și dosare penale pe patronii firmelor. De aici până la pierderea dreptului de a exploata lemn și la pușcărie nu-i decât un pas”, se arată în comunicatul transmis pe adresa redacției.

Ulterior publicării dreptului la replică pe adresa redacției a sunat și administratorul firmei SC Hlosim care a dorit să menționeze următoarele: „Să  își spele rufele între ei. NU  am dat niciun ban, niciunui pădurar. Noi am tăiat doar masa lemnoasă marcată de Ocolul Silvic”.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.