Ieri, 18 iunie, Poliţia oraşului Dolhasca a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr a folosit un pistol în zona unui bar, după care s-a urcat într-un autoturism.

În scurt timp, polițiștii au reușit identificarea autoturismul ce era parcat în zona Gării Dolhasca.

Cu ocazia legitimării persoanelor găsite pe peronul stației CF Dolhasca a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana unui tânăr de 26 ani, domiciliat în municipiul București, iar la controlul corporal asupra acestuia a fost găsit un pistol cu aer comprimat.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției unde, cu ocazia audierii, a declarat că pistolul l-a găsit într-un complex studențesc din București, în data de 13 iunie, împreună cu o cutie cu 210 bile din plumb.

Totodată, acesta a declarat că în noaptea de 17 spre 18 iunie, s-a deplasat cu autoturismul împreună cu un minor de 16 ani din orașul Dolhasca, la un bar din localitate, ocazie cu care a avut o altercație verbală cu doi bărbați de 29 ani și de 27 ani, ambii din localitatea Dolhasca, care la ora închiderii au ieșit afară din bar și au lovit cu piciorul autoturismul, avariind ușor aripa dreaptă spate.

În aceste condiții, inculpatul a scos pistolul și a tras patru focuri în aer pentru a-i intimida pe agresori și fără a răni pe cineva.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și deținere ilegală de armă fără autorizație, urmând a se dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.