Exista extrem de multe persoane pasionate de shopping, gasind in aceasta activitate relaxare si fericire. De aceea, uneori garderoba este atat de consistenta, incat pare ca dressing-ul se micsoreaza, iar hainele si accesoriile ajung aruncate intr-un colt al camerei. Chiar daca uneori un dressing foarte bine organizat reprezinta un vis pentru multe persoane, cu ajutorul anumitor sfaturi, poti invata sa maximizezi spatiul de depozitare.

 

Top 3 accesorii care te vor ajuta sa iti organizezi perfect dressing-ul!

 

  1. Suport pentru pantofi

 

Dressing-ul nu este doar despre haine, astfel incat accesoriile si incaltamintea au nevoie de locul lor special. Daca vine vorba despre garderoba unei doamne, este cunoscut faptul ca perechile de incaltaminte se vor multiplica rapid, astfel ca este necesar sa ai un loc special pentru acestea. Pentru a putea avea un dressing perfect organizat, este necesar sa optezi pentru achizitionarea unui suport pentru pantofi, ce sa te ajute ca fiecare pereche de incaltaminte sa se afle intotdeauna la locul ei. Daca esti curioasa de unde poti cumpara astfel de suporturi, vezi produsele Oscardeko din gama accesorii dressing, care sunt de mai multe feluri, in functie de preferintele tale. Daca asezi suportul acestea pe mijloc, opteaza pentru unul rotativ, insa daca le plasezi pe laterale, suporturile glisante sunt mult mai potrivite.

 

  1. Sertare compartimentate

 

Dressing-ul contine toate obiectele necesare alcatuirii unei tinute, astfel ca articolele mai mici ajung de cele mai multe ori aruncate intr-un sertar, amestecate. Daca iti doresti un dressing organizat, opteaza pentru achizitionarea catorva sertare compartimentate, unde fiecare obiect sa aiba locul sau bine stabilit. Acestea sunt perfecte pentru depozitarea sosetelor, accesoriilor, lenjeriei intime, sau a cravatelor. Cu ajutorul acestora, nu vei mai pierde timp pretios pentru cautarea obiectelor mici, stiind in permanenta unde le poti gasi. Aceste sertare se pot folosi atat pentru un dressing generos, de dimensiuni foarte mari, cat si pentru unul mai mic, de dimensiuni reduse.

 

  1. Coloane glisante cu cosuri sau sertare pentru garderoba

 

In momentul in care dispui de o garderoba generoasa, ai nevoie de un spatiu de depozitare destul de mare, unde sa ai posibilitatea sa te desfasori in voie si sa iti poti organiza exact asa cum ti-ai dori dressing-ul. Un sfat pretios pe care il poti aplica, ar fi sa inveti sa iti impaturesti hainele, astfel incat acestea sa iti ocupe cat mai putin loc si sa ai acces cat mai facil catre acestea. Daca iti doresti o mai buna organizare a dressing-ului tau, coloanele glisante reprezinta alegerea perfecta. Cu ajutorul acestora, iti poti sorta hainele in functie de preferinte: pe culori, anotimpuri etc. Daca doresti sa iti depozitezi lenjeria intima sau accesoriile, poti alege coloanele glisante cu cosuri. Pe langa aspectul interesant, acestea sunt foarte practice pentru astfel de obiecte. Pentru restul hainelor tale, precum pantaloni, bluze, tricouri etc., poti alege coloanele glisante ce contin sertare. Acestea te vor ajuta sa iti organizezi foarte bine fiecare tip de imbracaminte.

 

In concluzie, daca iti doresti un dressing bine organizat, unde sa stii in permanenta unde se afla fiecare obiect, este necesar sa optezi pentru achizitionarea unor accesorii. Acestea te vor ajuta sa iti compartimentezi foarte bine dressing-ul si sa iti maximizezi spatiul disponibil.

 

Sursa foto: Pexels.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.