S-a drogat, după care s-a urcat la volan fără nicio reţinere. Ba mai mult, a luat şi un copil pe bancheta din spate. Vorbim despre un şofer din Vaslui, care a fost tras pe dreapta de poliţişti în timpul unei razii. 

Polițist: Vom plasa beţisorul sub limbă, limba peste el şi ţinem gura închisă. Pentru ca testul să fie cât mai eficient am rugămintea ca cinci-şase minute să nu deschidem gura, să nu comunicăm. 

Deşi consumase droguri, bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, s-a urcat la volan şi a luat chiar şi un copil în maşină. Ghinionul lui – poliţiştii de la Brigada Rutieră din Vaslui l-au tras pe dreapta. 

Polițist: La substanţa T1A, cocaină, se recomandă analiză de laborator. Ori există un precursor, ori există o substanţă activă, ori un reziduu de substanţă. Trebuie să stabilim exact în sânge.

Dosar penal pe numele șoferului drogat

Bărbatul a fost dus de către poliţişti la Servciul Județean de Medicină Legală. Pentru că alături de şofer se afla şi un minor, poliţiştii au aşteptat să vină cineva apropiat pentru a prelua maşina cu tot cu copil.  

Autorităţile au întocmit pe numele şoferului drogat un dosar penal pentru conducere sub influenţa subsanţelor interzise, scrie observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.