Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început lucrările de modernizare a Drumului European E85, de la Suceava la Fălticeni.
Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat că, în ultima perioadă au fost multe sesizări cu privire la starea acestui tronson de drum, acesta făcând solicitări către CNAIR pentru modernizare.
Astăzi mă bucur să văd că au început lucrările de modernizare şi reabilitare pe porțiunea de la Suceava spre Fălticeni. După ce am solicitat și realizarea racordurilor cu centura ocolitoare, la ieșirea din Suceava, reprezentanții CNAIR mi-au transmis că aceste lucrări se vor realiza la toamnă, când speră că vor începe lucrările pe porțiunea din ruta ocolitoare care mai trebuie realizată pentru a se finaliza această importantă investiție”, a spus Gheorghe Flutur.
Președintele CJ Suceava a vorbit și despre tronsonul Siret – Suceava – Roman, despre care a spus că este tronson de drum extrem de solicitat, cu atât mai mult în ultima perioadă, ca urmare a liberalizării regimului vizelor pentru ucraineni și că modernizarea lui este inclusă în propunerile privind proiectele pe Centenar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.