Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, de la Vulturești, că modernizarea Drumului Județean ce leagă municipiul Fălticeni de orașul Liteni a ajuns la final, investiția, de 7,4 milioane de euro, presupunând asfaltarea a aproape 17 kilometri de drum.

„Este un drum modern, cu o lățime de opt metri, aproape 20 de kilometri de șanțuri, pe o parte și pe alta a carosabilului, 50 de podețe la intrările în gospodăriile oamenilor, plus modificările la proiect ce au survenit în urma alunecării de teren ce s-a produs la Hârtop, unde s-au construit coloane de 12 metri adâncime și s-a consolidat terenul. Zilele acestea se lucrează la marcajele rutiere și la montarea unor parapeți și drumul este gata”, a spus președintele Gheorghe Flutur.

Șeful administrației județene a subliniat că legătura dintre Fălticeni și viitoarea Autostradă 7, acest Drum Județean care a fost modernizat, este extrem de importantă atât pentru localnici, cât și pentru cei care tranzitează județul Suceava.

„Este o investiție care vine la timp, așa cum sunt și alte lucrări de modernizare efectuate de Consiliul Județean prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Sunt mulțumit de constructor. Este un model pe care aș vrea să îl multiplic în județul Suceava în perioada care urmează”, a conchis Flutur.

Trebuie precizat că Drumul Județean ce leagă Fălticeniul de Liteni a fost modernizat printr-un proiect al Consiliului Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.