Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat că au început lucrările de asfaltare și în zona Mălini și că se continuă programul de reparații pe celelalte trasee ale drumurilor județene. Flutur a inspectat, alături de primarul din Mălini, Petru Nistor, lucrările de asfaltare pe drumul de la limita localității Slatina până la intrarea în Mălini.

„Astăzi au început lucrările pe drumurile județene din zona comunei Mălini. Modernizăm acest drum județean, investiție care face parte din programul CJ Suceava de modernizare a drumurilor județene. De asemenea, am pregătit toată documentația și pentru a continua cu lucrările de modernizare a drumului județean spre Borca, drumul Stânișoarei”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit șefului CJ Suceava, comuna Mălini aspiră la statutul de stațiune turistică de interes național.

„În felul acesta eu văd o dezvoltare puternică a comunei Mălini ca stațiune turistică și în scurt timp ca stațiune turistică de interes național.  Au pârtie de schi, un potențial uriaș, au natură, pensiuni turistice și din acest motiv văd comuna ca o zonă cu potențial uriaș”, a mai spus Flutur.

El a mai declarat că se va continua și cu modernizarea drumului spre Slatina-Găinești unde, în urmă cu două săptămâni a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor.

Președintele CJ Suceava a mai spus că în momentul de față sunt mai multe fronturi deschise, cum este cel de la Panaci, unde s-au deschis lucrările spre Bilbor, acolo se lucrează deja la zidurile de sprijin. De asemnea, se lucrează și la drumurile județene din localitățile Dolhasca și Liteni, dar și la drumul dintre comunele Vama și Moldovița, adică pe traseele  turistice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.