În legătură cu raportarea primului caz de infecție cu noul coronavirus COVID- 19 ca fiind un caz vindecat Instituţia Prefectului Judeţului Suceava a făcut precizarea că această informație se regăsește în raportarea efectuată la nivel național de către Departamentul pentru Situații de Urgență.

În urma clarificărilor solicitate de către prefectul județului Suceava reprezentanților Spitalului de Boli Infecțioase Iași a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri și în după amiaza zilei de astăzi au fost prelevate mai multe probe pacientului internat. În urma analizei probelor prelevate în după amiaza zilei de astăzi a reieșit necesitatea prelungirii perioadei de tratament pentru încă 7 zile.

„Facem precizarea că datele au fost preluate din raportarea oficială transmisă de Directia de Sanatate Publică Suceava către Departamentul pentru Situații de Urgență. Ne exprimăm regretul pentru inadvertenta aparută şi vă asigurăm că vom dispune măsuri suplimentare pentru verificarea datelor transmise de către reprezentanţii DSP Suceava″, a transmis prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.