Luni, 1 iunie, de Ziua Internationala a Copilului, deputatul PNL, Ioan Balan, a oferit copiilor din municipiul Suceava sute de ciocolate si baloane. Actiunea a debutat in parcul din Burdujeni, cartier care se afla in colegiul electoral nr.2 unde Balan a fost ales deputat si a continuat in celelalte parcuri de pe raza municipiului resedinta de judet.

Gestul lui Ioan Balan a fost primit cu mare bucurie atat de cei mici dar si de parintii acestora care au tinut sa-i multumeasca parlamentarului liberal. Alaturi de deputatul Balan s-a aflat echipa de tineri a PNL in frunte cu viceprimarii Lucian Harsovschi si Ovidiu Doroftei, consilierii locali Cristi Cretu, Niculai Barba, Gelu Onofrei, Vasile Monacu, reprezentantele la varf ale organizatiei de femei a PNL, Liviana Enea si Angela Zarojanu. Langa Ioan Balan s-au aflat si membrii trupei Maxim, o trupa de succes care a evoluat de-a lungul timpului in concertele organizate de deputatul sucevean si care va fi prezenta la finalul lunii si la Zilele Sucevei.

”E o mare bucurie pentru noi sa fim din nou alaturi de copiii din colegiul 2 dar si din celelalte zone ale municipiului sa-i sarbatorim si sa le daruim cate un cadou. 1 iunie este o zi extrem de importanta si din alt punct de vedere: e ziua in care presedintele Klaus Johannis va promulga legea prin care se dubleaza alocatiile pentru copii si aceasta este facuta la initiativa si cu sprijinul PNL. Lucrul acesta trebuie sa-l spunem pentru ca este extraordinar si pentru ca de el vor beneficia 3,7 de milioane de copii. Copiii suceveni au avut o dubla bucurie: odata ca au primit atentia si dulciurile de la noi si a doua oara pentru ca vor primi la finele lunii alocatia dublata”, a afirmat Ioan Balan.

Viceprimarul Lucian Harsovschi a declarat la randu-i ca a pus cu drag umarul la actiunea initiata de seful sau pe linie de partid si ca aceasta a devenit deja una de traditie.”Ca in fiecare an organizatia noului PNL este alaturi de copii si nu era mai bine sa incepem decat din parcul copilului din cartierul Burdujeni un parc inaugurat in 2012. Suntem alaturi de ei si vom merge in fiecare parc vom sta de vorba cu ei le vom da cate o ciocolata, un balon si o urare de la multi ani si speranta ca lucrurile merg spre fagasul cel bun”, a spus Harsovschi.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a declarat la randu-i ca prin ceea ce au facut de 1 iunie liberalii au incercat de fapt sa aduca un zambet pe fetele tuturor copiilor. ”Este1 iunie si asa cum ne-am obisnuit in colegiul 2 in fiecare an se intampla un eveniment extrem de important  de Ziua Internationala a Copilului. Nu puteam trece cu vederea aceasta zi. Am incercat sa aducem un zambet pe fetele tuturor copiilor pe care i-am intalnit si vom continua in fiecare an in acest fel”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.