Dumitru Dragomir susține că este hărțuit în dosarul deschis de DNA în ceea ce privește drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1, vândute de LPF, pe când Dragomir era președinte, grupului RCS&RDS.
Mă lasă ăştia pe mine în pace? Dacă am scăpat achitat din două dosare DNA, vă daţi seama ce e pe capul meu, ce premiu s-a pus pe capul meu? Bineînţeles că mă simt hărţuit. Dacă dau de judecători cinstiţi, voi fi achitat, dacă dau de judecători care fac parte din câmpul tactic, o să mă nenorocească, o să mă curăţ.
Şi aşa am o vârstă…O să mă omoare. Să mă omoare, asta e viaţa! Am trăit destul. Să mă cureţe, ce să mai! Nici câinii turbaţi nu sunt ca ăştia. Nu au nicio probă, nimic, fac dosare peste dosare să trimită oameni nevinovaţi la puşcărie. Ne mâncăm aici, în interiorul ţării precum câinii şi nu facem nimic.
Ne pleacă tineretul tot din ţară, Nimeni nu se ocupă de tineretul ţării, suntem slugile Europei. Aşa perioadă nefastă nu a fost în România în ultimii o sută de ani. Da eu sunt optimist, pentru că am viitorul în cocoaşă„, a spus Dumitru Dragomir.
Dumitru Dragomir şi fostul director al RCS – RDS SA Ioan Bendei au fost trimişi în judecată sub control judiciar pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani şi respectiv dare de mită şi complicitate la spălare de bani. Potrivit DNA, Dumitru Dragomir a pretins 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro), de la Ioan Bendei, „în scopul atât de a îndeplini, cât şi de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum şi de a îndeplini acte contrare acestora”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.