În cadrul conferinței de ieri, prim-vicepreședintele coordonator PNL Suceava, Dumitru Pardău, și-a arătat susținerea pentru noul și unicul președinte PNL al filialei, Gheorghe Flutur, cât și pentru ceilalți colegi ai săi care vor candida.

„Chiar dacă o să par lipsit de modestie sunt mulțumit de ceea ce am realizat în această perioadă. Alături de echipa cu care am venit, am reușit să redresăm aproape în totalitate situația financiară a fostului PNL. Am reușit să aducem echilibru, să facem activitatea să meargă, să lasăm orgoliile deoparte. Nu mă voi retrage, din contră, voi fi alături de domnul Flutur, o să merg în tot județul și o să îmi asum această responsabilitate de a participa în continuare la activitatea partidului până în ziua alegerilor.”
Acesta i-a mulțumit și primarului Ion Lungu pentru revenirea în echipa Partidului Național Liberal și a precizat că PNL-ul își face datoria față de suceveni, prin propunerea lui Lungu pentru funcția de primar al Sucevei. Dumitru Pardău a concluzionat că acum, PNL-ul are aceeași structură organizatorică la fel ca în 2012, atunci când au avut rezultate foarte bune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.