Nu că ar fi o surpriză pentru vreun sucevean, însă întâlnirea cu unii din parlamentarii noștri, probabil urmează a se programa pentru vara anului 2016. Dumitru Pardău, spre exemplu, nu a apărut bine nici în vara anului 2012, lăsându-și aghiotanții să facă treaba în locul lui. Un scurt istoric al depulatului democrato-liberalo-munteano-social Dumitru Pardău atestă […]

Nu că ar fi o surpriză pentru vreun sucevean, însă întâlnirea cu unii din parlamentarii noștri, probabil urmează a se programa pentru vara anului 2016. Dumitru Pardău, spre exemplu, nu a apărut bine nici în vara anului 2012, lăsându-și aghiotanții să facă treaba în locul lui.

Un scurt istoric al depulatului democrato-liberalo-munteano-social Dumitru Pardău atestă faptul că pentru unul de valoarea lui, culoarea politică este prea puțin importantă. Când spunem asta nu ne referim la tranzitul acestuia dintr-un partid în altul și înapoi, ci la faptul că indiferent de ce spune carnetul lui de partid, „șefii” rămân cam aceeași pentru domn deputat. Întrebarea noastră este una firească şi pertinentă. O fi politica pentru Pardău?

Haideţi să ne reamintim poziția distinsului deputat. În nici un caz nu este la vreo 802 m altitudine, cum ar fi normal. Însă nu s-a mai auzit nimic de activitatea acestuia de la alegerile parlamentare încoace. Pardon, nici nu prea avea ce să se audă, atâta timp cât într-un an de mandat, singurul lucru întreprins de Pardău pentru cetățenii din colegiul uninominal 9 Suceava a fost… jurământul. Pe de o parte îi dăm dreptate parlamentarului! Decât să jure și să calce strâmb, mai bine nu face nimic! Principiul e comun pentru parlamentarii suceveni, se pare! Sau cel puțin pentru o mare parte din ei.

Astfel, nedumerit fiind încă de culoarea politică, Dumitru Pardău nu face nimic din îndatoririle de parlamentar. E la putere, cum a fost de obicei, pentru că a avut grijă de asta, iar, conform politrucilor de Suceava, politica se face din opoziție. Astfel, răspunsul nostru este deja mai mult decât înțeles! Politica e pentru alții. Dumitru Pardău știe care este motivul pentru care nu renunță la scaunul din Parlament. Știm și noi… motiv pentru care îi acordăm acestuia titlul de BUFONUL NOSTRU!

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.