Alexandru Băişanu a anunţat că locuitorii blocului nr. 48 din Suceava beneficiază, după cinci ani de zile, de apă caldă şi căldură.

„Am reuşit în ultimele trei luni ceea ce nu credeam că voi reuşi vreodată, cu toate că m-am înhămat serios în problema asta. Este vorba de faptul că prin ţevile blocului 48, acolo unde există câteva sute de garsoniere în care trăiesc câteva sute de oameni, curge din nou apă caldă. Avem căldură şi apă caldă la un bloc la care nu a fost căldură timp de cinci ierni. Le mulţumesc pentru aceasta tuturor celor care au sprijinit ideea mea de a ajuta aceşti oameni, tuturor celor care s-au gândit anul acesta în mod serios la viaţa pe care o duceau aceşti oameni la -20 sau – 30 de grade. Şi iată că având sprijinul celor de la Termica, al directorului de la ACET, şi cu implicarea evidentă a domnului primar Ion Lungu, am reuşit împreună să facem ca lucrurile să ajungă la normal”, a declarat Alexandru Băişanu.

Totuşi, el a cerut conducerii Primăriei Suceava să plătească toate datoriile pe care municipalitatea le are faţă de SC Termica SA. Candidatului USL nu i se pare normal ca atât timp cât primăria este proprietară pe respectivul imobil, să taie utilităţile.

„Sunt multe blocuri în care primăria are locuinţe în care chiriaşii nu-şi plătesc datoriile către Termica. În momentul în care tu, care eşti proprietar, laşi chiriaş acolo un om care nu şi-a plătit o lună, un an, doi ani apa caldă şi căldura, trebuie să iei măsuri. Ori plăteşti tu ca primărie şi faci un gest de ajutorare socială, ori îl trimiţi acasă. Nu debranşezi un bloc pentru că ţii tu acolo doi votanţi”, a spus Băişanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.