China primește lovitură după lovitură în scandalul COVID-19, în care este acuzată de țările occidentale că ar fi principala cauză pentru declanșarea pandemiei de coronavirus la nivel mondial.

Preşedintele Donald Trump a afirmat că Beijingul ar trebui să suporte consecinţe, fără a preciza de ce tip, dacă a fost „responsabil cu bună ştiinţă„ pentru pandemia noului coronavirus.

Dacă a fost o greşeală, o greşeală este o greşeală. Dar dacă ei au fost responsabili cu bună ştiinţă, da, vreau să spun, atunci sigur că ar trebui să fie consecinţe, a declarat Trump reporterilor în cadrul briefingului de presă zilnic.

Donald Trump şi mai mulţi înalţi oficiali din preajma preşedintelui american au criticat dur China pentru lipsă de transparenţă după izbucnirea epidemiei noului coronavirus în Wuhan.

Britanicii cer 6 trilioane de dolari despăgubiri

De această dată, un think tank conservator din Marea Britanie a dat în judecată guvernul chinez pentru a obține daune de 6 trilioane de dolari.

Germania trimite Chinei factură de 130 miliarde de lire sterline pentru „daune coronavirus”

GERMANIA s-a alăturat Regatului Unit și SUA într-un atac rar, după ce Berlinul a cerut ca Beijingul să fie declarat responsabil pentru pandemia globală și a emis chiar și o factură de 130 de miliarde de lire sterline.							

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.