Ieri, la sediul PNL, a avut loc o întâlnire de „gradul 0”, care a arătat mai degrabă ca o înmormântare, și nu ca o conferință de presă. Toată lumea cu capetele plecate, iar de zâmbete nici nu putea fi vorba.

Conferința a fost susținută de senatorul Gheorghe Flutur, deputatul Dumitru Pardău, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, deputatul Ioan Balan, iar invitatul special a fost secretarul general al PNL, primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, cel care făcut și cele mai importante precizări la începutul conferinței.
„Sunt aici, la această conferință de presă, cu două anunțuri importante. Astfel, vă pot anunța că, în urma deciziilor luate de colegii noștri de la Suceava, Ion Lungu este candidatul PNL, la Primăria Suceava, iar Gheorghe Flutur este unicul președinte al filialei PNL Suceava”, a spus Bolojan.

Ion Lungu: „Mă simt la fel de bine și de emoționat, ca acum 18 ani când m-am înscris în PNL”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că și de data aceasta, ca de obicei, va candida în sprijinul cetățenilor.
„În primul rând vreau să le mulțumesc sucevenilor, pentru că, datorită lor sunt astăzi pe acest loc onorant pentru mine, adică datorită aprecierilor din sondajul realizat de PNL. Totodată, mulțumesc partidului pentru încrederea acordată și îi asigur că nu o să-i dezamăgesc. Atunci când ai responsabilitatea unui oraș în spate, trebuie să te gândești în primul rând la cetățeni, iar eu am făcut acest lucru în toți acești ani. Mai devreme, sau mai târziu, mă întorceam în Partidul Național Liberal, pentru că aici am început să fac politică și tot aici, îmi doresc să termin cariera politică. Deși, sunt la al patrulea mandat, voi trata această candidatură, cu maximă seriozitate”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
În încheiere, Lungu a mai subliniat faptul că își dorește o campanie electorală bazată pe respect, iar pe deputatul Băișanu îl așteaptă să facă împreună echipă în PNL.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.