La 10.01.2020, ora 17.40, personalul medical din cadrul Secției de urgență al Spitalului municipal Campulung Moldovenesc a sesizat Poliția Câmpulung Moldovenesc că la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie care declară faptul ca în timp ce se afla ca pasager într-un autoturism, a fost victima unui accident rutier produs pe DJ 176 în apropierea satului Argel, com. Moldovița.

La data de 10.01.2020, ora 16.30, T. V, de 60 de ani, din mun. C-lung Moldovenesc, a condus autoturismul marca Ford Mondeo pe DJ 176 pe direcția de deplasare Frumosu către Argel iar din motive necunoscute, a pierdut controlul autoturismului și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune lateral stânga față cu autoturismul marca Ford care circula regulamentar din sens opus, condus de către B. C., de 26 de ani, din comuna Moldovița.

           După producerea accidentului conducătorii auto și pasagera, A. A., de 18 ani, din comuna Fântânele, aflată pe locul din dreapta față a autoturismului marca Ford Mondeo nu au acuzat leziuni în urma evenimentului rutier și au hotărât să încheie un act de constatare amiabilă în vederea începerii dosarului de daună.

Ulterior A. A. s-a prezentat la spital acuzând dureri fapt pentru care a fost diagnosticată cu „contuzie abdominală ușoară”.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.