Vineri, 8 ianuarie 2016, în jurul orei 06:00, pe str. Calea Bucovinei din Municipiul Cîmpulung Moldovenesc, un bărbat de 46 de ani din comuna Dorna Arini, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, a intrat în derapaj și pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Nissan, condus regulamentar din sensul opus de un bărbat de 35 ani, localnic.

Accidentul s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, din cauza faptului că bărbatul nu a redus și adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu gheață și zăpadă.
Conducătorul auto de 35 de ani și un pasager de 26 ani din localitate, au fost răniți ușor. Imediat după producerea accidentului, conducătorul autoturismului Skoda s-a făcut nevăzut.
Bărbatul de 35 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Câteva ore mai târziu, bărbatul de 46 ani din comuna Dorna Arini, s-a prezentat la sediul poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc și a declarat că el a condus autoturismul marca Skoda la momentul producerii accidentului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0, 20 mg/l, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
Dosarul penal întocmit va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.