După ce a spart mai multe autoturisme din zona bulevardului George Enescu, din municipiul Suceava, sustrăgând mai multe documente, un tânăr de 20 ani, din comuna Râşca a fost prins în flagrant de către echipajele de poliție, în cartierul Zamca.

Tânărul avea asupra sa suma de 180 lei şi produse alimentare sustrase din interiorul bisericii, dar şi bunuri sustrase din vehiculele sesizate ca fiind sparte în noaptea precedentă, respectiv acte de identitate, chei auto şi o telecomandă auto.

În dimineața zilei de luni, 7 decembrie, prin SNUAU 112 s-a sesizat faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au spart geamul unui autoturism, ce se afla parcat pe bulevardul, din municipiul Suceava, proprietarul reclamând sustragerea unor documente personale.

Când au ajuns la faţa locului și au început verificările, polițiștii au mai identificat alte șase autoturisme parcate în aceeaşi zonă, toate prezentând geamurile laterale stânga sparte. Din interiorul mașinilor lipseau doar documente sau chei, prejudiciul total cauzat prin distrugerile provocate la nivelul geamurilor se ridică la 1500 lei.

După primele cercetări ale polițiștilor, s-a dispus crearea unei echipe operative complexe formată din poliţişti judiciarişti, dar şi poliţişti de ordine publică care au desfăşurat fără încetare activităţi investigative pentru identificarea autorului.

Acțiunea a fost una de amploare, întrucât s-au suplimentat forțele din teren, mai ales pe timp de noapte, fiind angrenaţi inclusiv poliţişti de proximitate, echipaje de poliţie cu autospecialele din dotare şi poliţişti în ţinută civilă fiind dispuşi în toate zonele municipiului, pentru efectuarea operațiunilor specifice unei astfel de situații.

Marți, în jurul orei 02.00, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, l-a surprins pe autorul faptelor, în timp ce ieșea în fugă din curtea unei biserici din cartierul Zamca.

Polițiștii l-au reţinut, iar la controlului corporal s-a găsit suma de 180 lei şi produse alimentare sustrase din interiorul bisericii. Pe lângă acestea, s-au găsit și bunuri sustrase din vehiculele sesizate ca fiind sparte în noaptea precedentă, respectiv acte de identitate, chei auto şi o telecomandă auto.

Condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, tânărull a fost preluat de o echipă de cercetare, iar ulterior s-a probat activitatea infracţională a acestuia, atât cu privire la furtul din biserică dar şi cu privire la cele şapte furturi din auto. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.