Luni, 20 iulie, la ora 13:40, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că, la o unitate spitalicească din localitate s-a prezentat o femeie de 49 ani din comuna Horodnic de Sus, care a afirmat faptul că, a fost implicată într-un eveniment rutier în urma căruia a suferit leziuni. 

Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit că la 20.07.2020 în jurul orei 11:40, în timp ce a parcat autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuţi, un bărbat de 49 de ani din municipiul Suceava a deschis portiera, moment în care a intrat în coliziune cu bicicleta condusă de femeia de 49 de ani din comuna Horodnic de Sus, aceasta dezechilibrându-se şi căzând pe sol.

Conducătorul auto a acordat primele îngrijiri victimei, dar întrucât aceasta a afirmat că se simte bine, bărbatul de 49 de ani din municipiul Suceava a plecat de la faţa locului.

Atât conducătorul auto cât și biciclista au fost testați de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative după care, la spital conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.