Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu cere întrunirea de urgență a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanșa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci.
„Astăzi, am constatat încă o dată că Neculai Miron are un comportament care îl poziționează la mare distanță de Partidul Național Liberal. Primarul localității Bosanci pare să uite că dezvoltarea localității se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât și la nivel județean.
În calitate de vicepreședinte al PNL am solicitat, în această seară, conducerii organizației județene PNL Suceava, întrunirea de urgență a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanșa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, județul Suceava.
După încălcarea statutului PNL cu atacuri repetate la adresa conducerii și a partidului, astăzi, 22 ianuarie, l-am văzut pe domnul Miron cum se alătură unei acțiuni de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui României”, a declarat Gheorghiu.
Acesta a precizat că gestul primarului Miron este incalificabil și este clar că acesta nu mai îndeplinește condițiile pentru a fi membru PNL.
„La ora actuală, organizația PNL Suceava, una dintre cele mai puternice organizații liberale din țară, numără jumătate din primarii județului și se concentrează pe proiecte de dezvoltare a fiecărei comunități. Sunt convins ca toți membrii de partid sunt jigniți de atitudinea avută în ultima perioadă de domnul Neculai Miron, iar solicitarea mea nu are alt scop decât restabilirea normalității”, a mai spus Bogdan Gheorghiu.

7 Responses

 1. Un bosancean

  Cere excluderea primarului… Măscăriciul de Gheorghiu chiar crede că este buricul pământului și nu se uită deloc în oglindă ca să vadă cine și ce este el de fapt.
  Păi, bă măscărici cu minte puțină și de proastă calitate, primarul de la Bosanci stă pe niște voturi. Știu ce spun. Știu și alții ce înseamnă să stai pe niște voturi.
  Cu acele voturi el și alții ca el te-au făcut pe parlamentar. Îți tai singur craca de sub picioare de prost ce ești! Mai bine te uiți, dacă te ajută mintea ta înghesuită, și vezi de ce a ajuns un pnlist să fie nemulțumit de pnl.
  Sau nu-ți dă mâna să vezi asta. Se poate, pentru că el te contestă pe tine și toată gașca de șmecheri din care faci parte. Să-ți repet că știu ce spun? Da, o gașcă de șmecheri din care nu lipsesc proștii ca tine!
  Bă măscărici, de ce nu are primarul din Bosanci dreptul să spună ceva care nu-ți convine ție? Când Flutur și-a luat klupa și s-a mutat în gașca lui Băsescu a avut dreptul ăsta? Când l-ați adus pe neputinciosul din Sibiu la Cotroceni, ați avut dreptul ăsta? Când el v-a făcut guvern fără să câștigați alegerile, ați avut dreptul ăsta. Când v-ați aliat cu usr ca să puteți sta la masa cu bucate, ați avut dreptul ăsta? Dar când v-ați băgat în pat cu ”ciuma roșie”, ați avut dreptul ăsta? Ați avut dreptul la toate aceste curvărăseli, care au adus lumea în pragul disperare, în baza a ce? Uneori numai pe bază de voturi și cel mai mult fără, adică împotriva voinței poporului. Aia este, măscăriciule de doi bani, revolta de la Bosanci. Care există și în alte locuri și care ar trebui să vă arate că poporul știe că v-ați făcut de cap și e pornit să vă sancționeze. Voi, politicienii lui pește! Tu, măscărici fără minte! Voi care vă credeți în drept să faceți orice după ce ați păcălit poporul cu vrăjeli! Poate că vă vine ceasul, nemernicilor!
  Primarul de la Bosanci face ceea ce trebuie să facă un ales: este purtătorul de cuvânt al alegătorilor. Nu cred că moare cineva de dragul AUR-ului. Deși s-ar putea și asta, pentru că se arată a fi cu țara în timp ce voi și usr-ul ați legat țara cu capul de țăruș și ati vândut-o afară.
  Dar cred că protestul trebuie văzut în primul rând aici.
  Și oamenii au de ce să protesteze. Pe toate le-ați făcut pe dos și împotriva oamenilor. V-ați luat-o în cap.
  Prima anomalie ești tu, măscăriciule, atunci când ești în poziția de a spune ”eu ca parlamentar”, ”eu ca vicepreședinte…” Dar ce cauți tu acolo? Care sunt calitățile care te recomandă și te califică pe tine ca să fii parlamentar și să îi reprezinți pe bosanceni, să reprezinți Bucovina în sfatul țării? Care sunt calitățile care te-au recomandat și te-au calificat pe tine ca să fii ministru. La Cultură, auzi! Tu, un neisprăvit în toate privințele, un neajutorat, un păcălici! Nu aveți nicio măsură, niciun simț al realității! Tu chiar nu vrei să înțelegi că există oameni care te cunosc și ți le știu pe toate cu detalii? Ai fost somat să faci publice informațiile pe care la ascunzi despre școlile tale și nu vrei să te conformezi. De ce n-o faci? Nu vrei să înțelegi că falsul, minciuna, înșelătoria nu țin o vecie?
  Sunteți niște păcălici cu urme adânci de prostie. Tu, ministrule al Culturii, nu v-ați putut despărți de savantul și culturalul impostor Gâză-Drăgușanul când i-a venit vremea pensionării, dar ați măturat într-o clipă un cadru universitar adevărat și incomod! Ce cultură ai păstorit tu, ce naiba ai putut înțelege tu din cultură! Și mai este una care arată cât de frumos vă înflorește prostia când nu vă mai încăpeți în pene: ați dat afară de la Cultură un cadru universitar care era de-al vostru ca până la urmă să cedați și postul lui psd-ului.
  Ei, cum să vă admire pe voi bosancenii, care sunt oameni deștepți, harnici și dintr-o bucată? Cum să respire primarul din Bosanci în aceeași incintă cu un măscărici ca tine? Face icter și omul are dreptul la sănătate. Si are și voturi.

  Răspunde
 2. Vasile Roaită

  Mai faceți o pauză,o ceva,domnu’ Ghiorghiu,că devine suspect zelul dvs. de după debarcarea de pe scaunul de la Cultură,care pare să vi se fi urcat la cap…Poate o tură,pe jos,de la Fălticeni,de la sediul țarcului dvs. politic temporar,un pelerinaj,ceva,până al Suceava,pe la sediul PSD sau pe strada Gh.Doja (știți dvs. ce așezământ cultural-religios este acolo!) ori,tot pe-acolo,la vestigiile arheologice ale așezământului cultural „Orizont”…
  Că prea v-ați înfierbântat,mai incet cu țambalul pe scări,mai moale cu excluderile,iaca,și pe Orban l-ați exclus și a rămas ,procedural,ca in tren,că nu ați mai parcurs toate etapele iar dumnealui,betul Laszlo,și-a făcut partid sau,mă rog,aproape că și-a făcut…
  Păi și ce dacă Miron a semnat pentru nu-ș-ce împotriva lui Johannis? Ieri l-ați dărâmat pe Orban,mai e puțin și o rezolvați și cu Câțu,cine urmează la rând,Miron? Dar Balan,care a pledat,cu duioșie,pentru Orban,rămâne? Nu ați primit indicații?
  Dvs.,domnule ex-ministru,când vă arătați indreptările,actele de studii,când vă luminați petele negre din CV-ul cu care ați ajund,inainte de orice,in parlament?

  Răspunde
 3. c.c.

  Păi io chiar mă gândesc cât pot io de serios că aici la Bosanci poate să fie și vreo jucărie bălănească într-un anume fel, dar poate că om mai trăi ș-om vide. Că domnu ista cu frunte cât încrețătura de sub gurguiul la opincă nu-i vreo sculă, ci doară o unealtă, asta-i limpede. De-atâta a plătit bilet de intrare și nici nu poate mai mult. O săpăligă știrbă lângă lopată, kliupă etc.
  Sus măi bosanceni paharul,
  Viața-i dulce ca zaharul!

  Răspunde
 4. mihai grigore

  : revista floated albastra = blue :nu aunt de accord cu suspendarea presedintelui romaniei : trebuie SA intalnim sub semnul pnl parlamenrul de la bucuresti cu cell de la chisinau pentru a recunoaste conexiunea toroidal-spatiala suceava cernauti balti chisinau iasi suceava in projector seminel sud-vest zona metropolitans suceava=project de infratire New York – zona metropolitans suceava ( si poetii _ si poesia!* _ mihai grigore – poet.editor
  .scientist :

  Răspunde
  • Vasile Roaită

   ADÂNC!!! Acuma se vede că Mihai Grigore-Poet este din echipa domnului Ghiorghiu,eu îl credeam plecat la băi,la așezămintele de la Sasca sau Costâna,dar nu!! Iaca,pretenul la nevoie se cunoaște,il scoate pe domnul ex-ministru din belea mutând discuția pe un teren alunecos!
   Blue!
   Domnu’ Grig (recunosc că v-am numit,in grabă,„domnu Gri”…) numa’ ni,vedeți dară că ezistă și la echipa d-lui Ghiorghiu oleacă de minte,chiar dacă o poartă pe rând membrii echipei,ca cizmele de cauciuc la proști !

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.