Vineri, 17 ianuarie, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat se află pe stradă și a turnat pe el un lichid, amenințând că-și va da foc.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care după imobilizarea persoanei în cauză, a procedat la acordarea de îngrijiri medicale, deoarece autorul era într-o stare avansată de ebrietate, nu putea vorbi coerent și mirosea puternic a benzină.
În urma activităților investigativ-operative desfășurate la fața locului s-a constatat că bărbatul, A. Ioan, de 42 ani, este din com. Costișa, jud. Neamț, dar locuiește fără forme legale în mun. Câmpulung Moldovenesc. În urma unor discuții cu soția lui, care i-a spus că-l va părăsi, a început să consume alcool. În timp ce se deplasa pe str. Tudor Vladimirescu, stradă care este dispusă într-o zonă mai puțin circulată, A. Ioan a hotărât să-și dea foc, dar a fost văzut de către o femeie, care a strigat la el pentru a-l împiedica din actul său și a apelat 112. Polițiștii sosiți la fața locului au reușit să îl imobilizeze, până la sosirea echipajului SMURD.
A. Ioan a fost transportat la spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc, medicii de la această unitate hotărând transportarea acestuia la spitalul mun. Suceava, deoarece prezenta convulsii puternice și mirosea puternic a benzină, fiind posibil să fi înghițit carburant.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.