Sâmbătă seară a poposit la Km0 o altă legendă a folkului românesc, Vasile Șeicaru, prilej cu care amatorii genului au putut savura toate hiturile respectatului cantautor.

Coborât cumva din cărțile de istorie, Vasile Șeicaru a adunat aproape 100 de spectatori în atmosfera primitoare a pub-ului soților Zlavoc din Piatra Neamț. Însoțit pe scenă de Nicolae Matei, renumitul cantautor a prezentat variante revăzute ale tuturor cântecelor sale, prezența clăparului oferind o trecere a registrului muzical spre variante rock.

Noutatea sound-ului a captivat sala foarte rapid, încălzind atmosfera spre o nouă seară perfectă, marcă înregistrată Km0.

Publicul a vibrat, a cântat, ba chiar a dansat prin puținele locuri rămase libere.

Spectacolul a fost un succes, spectatorii au experimentat o tinerețe considerată pierdută, muzica anilor de mult trecuți readucând la viață, chiar dacă o perioadă scurtă, avânturile irosite cândva. Chiar dacă nostalgia le-a urmat curând, aplauzele au fost generoase, durând multe minute după încheierea concertului. Când luminile rampei s-au stins, orașul de sub Pietricica a rămas să-și contabilizeze of-urile și să aștepte următoarea vizită a cuiva important, sau a cuiva talentat, sau de ce nu, vizita vreunui meteorit dacă a trecut cometa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.