Consiliul Județean Suceava a fost prezent în perioada 13-24 ianuarie la două dintre cele mai de importante târguri de turism din Europa, respectiv Ferien Messe Viena unde s-au înregistrat un număr de peste 160.000 de vizitatori și CMT (Caravan – Motor – Tourismus) Stuttgart cu un număr de peste 241.000 de vizitatori.

Pentru perioada următoare, reprezentanții Centrului de Informare şi Promovare Turistică și-au propus realizarea unui eveniment care să vină în sprijinul agenților economici din domeniul turismului.

„Ne pregătim pentru Târgul Regional de Turism „Vacanța“ care are loc la  Bacău în perioada 4 – 6 martie. Participăm la acest târg pentru prima oară doarece dorim să le arătăm băcăuanilor frumusețile Bucovinei. Totodată, pregătim Romexpo, iar după vom organiza un Infotour cu cei mai mari operatori pe incoming din țară. Acest Infotour este rezulatul participării Consiliului Județean, în frunte cu președintele Cătălin Nechifor, la Forumul pe Incoming din decembrie de la București. Acești tour operatori vor veni pentru a vedea condițiile pe care le pune la dispoziție  atât aeroportul cât și structurile de cazare, agrement și alimentație publică”, a precizat Dan Burgheaua, directorul Centrului de Informare şi Promovare Turistică.

 

La cele două târguri de peste hotare, Bucovina, ca și destinație turistică, a fost promovată atât prin intermediul materialelor concepute și realizate de Consiliul Județean Suceava, cât și a celor puse la dispoziție de agenții economici din turism. De asemenea, la standul Bucovinei, meșterul popular Letiția Orșivschi i-a încântat pe vizitatori cu demonstrații de încondeiat ouă.

Printre vizitatorii standului Bucovinei, s-a numărat și Bogdan Mazuru, ambasador al României în Republica Austria, căruia i s-a prezentat conceptul de Unseen Bucovina – Bucovina Little Europe, și care a primit din partea delegației Consiliului Județean Suceava  „Lada cu zestre din Bucovina”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.