Luni, 29 aprilie, 29 aprilie a.c., la ora 18.15, polițiștii a fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Slatina, despre faptul că la locuința vecinului său are loc o bătaie.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că la 29.04.2019, în jurul orei 18.00, C.P. în vârstă de 34 ani, din comun a Slatina, s-a deplasat la domiciliul tatălui sau vitreg, din satul Găinești, com. Slatina, unde a consumat împreună cu acesta băuturi alcoolice.  Pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, cei doi s-au lovit reciproc provocându-și leziuni.

Tatăl vitreg fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Fălticeni, iar fiul vitreg, întrucât se manifesta agresiv, a fost însoțit la Secția de Psihiatrie Burdujeni din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Din cauza faptului că cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice și nu au cooperat cu organele de poliție nu a fost posibilă completarea formularului de evaluare a riscului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Totodată, fiul vitreg  a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru scandal și adresare de injurii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.