În data de 6 mai, Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată cu privire la faptul că la un restaurant din localitate a avut loc un scandal, în urma căruia au fost distruse două autoturisme şi mai multe persoane au suferit leziuni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că pe str. Bistriţei din municipiul Suceava, se afla autoturismul condus de o persoană de sex feminin,  în care se mai afla şi un bărbat de 32 ani din comuna Stroieşti şi un copil minor. Autoturismul prezenta avarii, respectiv geamul lateral dreapta spate distrus, portieră dreapta spate înfundată, aripa stânga spate zgâriată.

Bărbatul a declarat verbal că în urmă cu circa 30 minute a avut o altercaţie împreună cu mai mulţi tineri, în faţa restaurantului, în urma căreia i-a fost distrus autoturismul.

Continuându-se verificările, a fost identificat un alt autoturism, în care se afla un tânăr de  27 ani, din municipiul Suceava. Autoturismul  prezenta avarii, respectiv parbrizul distrus, capota îndoită şi zgâriată, iar bordul era zgâriat şi crăpat.

Cele două autoturisme au fost conduse la locul producerii incidentului, respectiv în faţa restaurantului,  efectuându-se cercetarea la faţa locului. Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 6 mai, bărbatul de 32 de ani, soţia  sa, tânărul de 27 ani şi soţia acestuia, au participat la o petrecere organizată pe raza comunei Stroieşti. Aici a participat şi administratorul restaurantului. În jurul orelor 22.00, aceștia s-au deplasat la restaurant, unde au continuat petrecerea.

Din declaraţiile părților vătămate, a rezultat faptul că în jurul orei 23.00, pe fondul consumului de alcool, administratorul a avut unele discuţii în contradictoriu cu ceilalţi, iar la scurt timp, la faţa locului, a venit un taxi din care au coborât 5 tineri. După o discuţie cu administratorul, aceștia au provocat scandal și i-au lovit, distrugând și cele două autoturisme.

Soția tânărului de 27 de ani s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „policontuzie piramida nazală, epistaxis, contuzie hemitorace stâng, contuzie şold stâng” şi  nu a rămas internată.

A fost identificat unul din cei 5 agresori în persoana unui bărbat de 31 ani, din municipiul Suceava. În cauză au fost efectuate acte premergătoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea celorlalţi participanţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.