Durere de nedesscris pentru o familie din Suceava. Copilul lor, Paul, de doar 20 de ani, a murit fulgerător, după ce a căzut din picioare în sala de forţă. Tragedia a avut oc pe 1 ianuarie, iar la trei zile după a fost operat cu succes de anevrism cerebral. Din cauza unor complicaţii, însă, inima lui a încetat să mai bată pe 19 ianuarie.

“Paul, nu a fost un oarecare tânăr adolescent. Singurul copil, dorit și mult așteptat în familia lui, a fost un adevărat model pentru cei de vârstă lui dar și pentru mine, sau pentru tine. A fost ca mine sau ca tine. Nu a strălucit prin talent într-un anumit domeniu și nu a realizat lucruri mărețe dar a înțeles încă de când era copil rostul vieții pe pământ. Iubirea față de aproapele. Neobosit și atent, echilibrat și cuminte, ascultător și iubitor, inocent și vesel. Avea 20 de ani, era student și-i era drag să muncească. Mergea și lucra pământul cu tractorul iar când era vorba de plată, Paul de multe ori avea grijă să fie și milostiv. Neştiindu-se cu probleme medicale, marți 1 Ianuarie 2019 seară, tot înconjurat de prieteni s-a prăbușit din picioare. Transportat de urgență și diagnosticat cu anverism cerebral rup (vas de sânge rupt în zonă creierului) a fost operat cu succes 3 zile mai târziu. A două zi după operație, a deschis ochii, și-a strâns părinții de mână dar la scurt timp au intervenit alte complicații foarte grave, medicii rămânând neputincioși- inima lui Paul încetând să mai bată dimineață 19 ianuarie.
Paul, dragul nostru, tu ți-ai pregătit drumul și locul între îngeri. Te-am vrut înapoi pentru noi, dar Domnul te-a dorit și te iubește mai mult. Ne vei fi tuturor pildă de vieţurie și așa să îndreptăm viețile noastre. Ai fi avut un viitor strălucit și bosâncenii s-ar fi mândrit cu așa un gospodar. Dar pentru tine a bătut ceasul morții. Veșnică să-ți fie pomenirea și în față tronului dumnezeiesc să te rogi și pentru noi cei rămăși să ne luptăm cu greutățile acestei lumi. Paul a fost un dar al cerului trimis pentru noi cei care l-am cunoscut”
, a scris Iosif Andronic pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.