Ai probleme cu motorul camionului și te întrebi cum să îl înlocuiești? Ai un buget limitat și dorești să îl cheltui cu înțelepciune? Nu cunoști aspectele tehnice și financiare ale achiziționării unui motor auto utilizat? Ei bine, în cazul în care răspunsul este da, atunci a cumpăra un motor utilizat poate fi cea mai fezabilă opțiune care o ai. Uneori o piesă auto folosită depășește una originală.

În prezent, se percepe faptul că motoarele utilizate sunt vândute la prețuri mai ieftine decât cele noi, deoarece acestea nu au calitate. Nu este cazul. Ar trebui să înțelegi că majoritatea motoarelor folosite devin de obicei ieftine atunci când sunt revândute pe piață.

Dacă ne uităm la scenariul actual al industriei auto, piața motoarelor și a pieselor uzate s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. Cei care se află în această afacere sunt foarte conștienți de faptul că a cumpăra un vehicul nou este mult mai costisitor decât a-l reamenaja pe cel vechi. Profitând de această oportunitate, un număr mare de furnizori de piese de schimb precum atelierele de dezmembrări au apărut pe piață împreună cu ofertele lor atractive.

Web-ul dispune de resurse enorme care oferă chilipiruri bune pentru cei care caută motoare și piese folosite. Dar trebuie să fii cu totul prudent și să întrebi în detaliu aspectele cruciale ale unui astfel de motor care include modelul, garanția, politicile de cumpărate, prețul și costurile de expediere. Cum poți fi sigur că piesele de schimb pe care le cumperi încă funcționează și sunt în stare bună? Majoritatea furnizorilor sau reciclatorilor, oferă garanții asupra pieselor de schimb pe care le vând astfel încât cumpărătorii să poată returna mereu produsele pe care le consideră că nu funcționează cum ar trebui în condiții normale.

DZM Group Dărmănești este un atelier specializat de dezmembrări camioane iar aici vei găsi atât motoare cât și alte piese camioane în Suceava necesare pentru mărcile: MAN, DAF, IVECO și STEYR. Este important de știut că toate piesele provin doar de la camioane dezmenbrate rulate în străinătate, toate produsele vândute de acest distribuitor beneficiază de garanție astfel încât, clienții, să nu aibă parte de surprize neplăcute, prețurile sunt negociabile din cauza faptului că se dorește construirea de parteneriate lungi cu clienții mulțumiți iar produsele se pot livra prin curierat într-o perioadă de timp foarte scurtă dacă sunt pe stoc la momentul respectiv.

Pentru a obține infomații de specialitate este recomandat să discuți cu reprezentanții companiei DZM Group, telefonic, la următoarele numere de telefon:  0751 330 330 sau 0751 331 331. Site-ul companiei www.dezmembraridarmanesti.ro îți poate fi de folos pentru a viziona produsele disponibile și pentru a afla mai multe detalii despre ele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.