Vremea proastă nu i-a împiedicat pe liberalii suceveni să fie prezenți marți, 7 mai, la mitingul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, care a avut loc pe Platoul Central din municipiul Suceava.

La eveniment au fost prezenți președintele PNL, Ludovic Orban, și candidați ai partidului la alegerile europarlamentare, între care Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Mihai Țurcanu.
Cu toții le-au vorbit sucevenilor despre importanța alegerilor europarlamentare, dar și despre faptul că trebuie să răspundă cu „DA” la întrebările referendumului.

Întâlnirea a fost moderată de liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, pe scenă aflându-se și primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreședintele regional al PNL pentru Regiunea de Nord-Est, deputatul Ioan Balan,  parlamentarii PNL de Suceava, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc și alți oaspeți din județele vecine.

În cadrul evenimentului, fostul preşedinte PNL Vasile Blaga a afirmat că PSD-ul este, în prezent, rănit dar nu învins.

 „Niciodată nu am avut o şansă mai mare ca acum să îi îngenunchem”, a mai spus acesta, atrăgând atenţia că PNL are ca adversari toate partidele, chiar şi cele din Opoziţie.

„Cu cine ne batem noi de 30 de ani? Cu PSD-ul, care, într-adevăr,  este în cea mai proastă formă a lui, e rănit dar încă nu e învins. Să nu ne culcăm pe o ureche. Încă nu e învins. Dar niciodată nu am avut şansă mai mare ca acum să îi îngenunchem”, a spus Blaga, afirmând că social-democraţii vor să fie „patrioţi în Europa”, o Europă care nu îi vrea” pentru că cei din familia lor europeană vor să îi dea afară”, a spus Vasile Blaga.

În discursul său, președintele PNL Suceava a vorbit despre principalele nerealizări ale PSD, amintind de lucrările întârziate de la Centura Ocolitoare a Sucevei, despre lipsa gazului metan și a amintit și de incidentul PSD din comuna Dumbrăveni când un membru de partid a spus că partidul său nu a făcut NIMIC.

Acesta a catalogat PSD ca fiind un partid sătesc pentru că nu a avut curaj să organizeze acel miting în municipiul Suceava.

Vremea rea nu i-a speriat pe oficialii de la București, aceștia repetând faptul că ploaia înseamnă bogăție și dacă „plouă în Mai, vai fi mălai”.

La mitingul PNL au participat aproximativ 3000 de persoane, deși, inițial, se anunțase că vor fi 7000 de persoane.

Spre  finalul evenimentului au rămăs puțin peste 1000 de oameni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.